Erdoğan: Sokakları ateşe vermek kabul edilemez!

Erdoğan: Sokakları ateşe vermek kabul edilemez!
Edtör Editör

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti'nin Kızılcahamam Kampı'nda konuşma yaptı. Erdoğan, Kayseri'deki olaylara ilişkin olarak, muhalefeti işaret ederek, "Dün Kayseri'de küçük bir grubun yol açtığı olayın sebebi muhalefetin bu zehirli söylemleridir" dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ak Parti'nin Kızılcahamam'daki "Yerel Yönetimler İstişare ve Değerlendirme Toplantısı"nda konuştu. Konuşmasında, Kayseri'de dün yaşanan olaylara da değinen Cumhurbaşkanı Erdoğan, şunları söyledi: 

"Sığınmacı nefreti ve yabancı düşmanlığını körükleyerek hiçbir yere varılamaz. Dün Kayseri'de küçük bir grubun yol açtığı olayın sebebi muhalefetin bu zehirli söylemleridir. Vandallık yapmak sokakları ateşe vermek kabul edilemez. Biz hiçbir zaman böyle olmadık, olmayacağız. Ayrımcılık, ötekileştirme AK Parti siyasetinde kendisine yer bulmamıştır, bulamayacaktır. Biz birilerini yıpratmanın peşinde de değiliz. Siyaset yanlışa engel olmak doğruya güç vermektir. Millete hizmet götürenlere engel çıkarmak elini kolunu bağlayacak mantıkla hareket etmek bize yakışmaz."

368 kez okundu
GÖNDER
whatsapp WhatsApp ihbar hattı
0 533 639 19 60
×
Birden çok mail adresi varsa mail adreslerini virgül ile ayırınız
Max 200 karakter
Gönder
×