Kayserili vekillerden ortak temenni

Kayserili vekillerden ortak temenni
Edtör Editör

AK Parti Kayseri Milletvekilleri Murat Cahid Cıngı ve Şaban Çoğuroğlu, bugün başlayan Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) 28. dönem 3'üncü yasama yılı nedeniyle birer açıklama yaptı.

AK Parti Kayseri Milletvekili Murat Cahid Cıngı, Kayseri'yi, Meclis'te sıklıkla gündem yapmaya gayret edeceklerini belirttiği açıklamasında, "Bugün başlayacak olan 3.Yasama Yılı milletimize, memleketimize ve hepimize hayrlı uğurlu olsun. Bu sene de geçen dönem olduğu gibi tüm milletvekillerimizle beraber Kayseri’yi Yüce Meclis’te sıklıkla gündem yapmaya gayret edeceğiz. Cenab-ı Hakk hepimize ve bütün TBMM üyelerine şehirlerimize ve ülkemize hizmet yolunda başarılar nasibetsin" ifadelerini kullandı.

TBMM'nin farklı siyasi görüşlerin temsil edildiği bir platform olduğuna dikkat çeken AK Parti Kayseri Milletvekili Şaban Çopuroğlu da yaptığı yazılı açıklamada, "Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin 28 dönem 3 ncü yasama yılı bugün başlıyor.
Milletimizin iradesini temsil eden bu değerli kurumun üyeleri olarak yeni dönemde, hep birlikte ülkemizin karşılaştığı zorluklara karşı etkin politikalar geliştirmek, toplumsal barışı sağlamak ve ekonomik istikrarı temin etmek için sorumluluğumuz bilinciyle var gücümüzle çalışacağız.Meclisimiz, farklı siyasi görüşlerin temsil edildiği bir platform olarak, yapıcı diyalog ve uzlaşma kültürünü önceliklendirmek durumundadır. Nihai hedefimiz olan ülkemizi daha ileri taşımak için hep birlikte çokça çalışarak, daha güçlü bir Türkiye inşa etme konusunda kararlılıkla ilerleyeceğimize inancımı yeniliyor bu vesile ile yeni yasama yılının ülkemize hayırlı olmasını temenni ediyorum" cümlelerine yer verdi.

359 kez okundu
GÖNDER
whatsapp WhatsApp ihbar hattı
0 533 639 19 60
×
Birden çok mail adresi varsa mail adreslerini virgül ile ayırınız
Max 200 karakter
Gönder
×