Talas Boyçelik Erva Spor Okulu açıldı

Talas Boyçelik Erva Spor Okulu açıldı
Edtör Editör

Kayseri Valisi Gökmen Çiçek, Gençlik Spor İl Müdürlüğü bünyesinde faaliyet gösteren ERVA Spor Okulları projesi kapsamında, Erciyes Anadolu Holding tarafından Talas ilçesinde yaptırılan Boyçelik ERVA Spor Okulu’nun açılışına katıldı.

Açılışa Vali Gökmen Çiçek’in yanı sıra, Nuh Naci Yazgan Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Fazıl Özsoylu, Vali Yardımcıları Şemseddin Erkaya, Ömer Tekeş, Adnan Tezcan, İlçe Kaymakamları, Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın, kamu kurum ve kuruluş temsilcileri, Büyükşehir Belediyesi Spor A.Ş Genel Müdürü İbrahim Somtaş, sivil toplum kuruluş temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.  

Açılışta bir konuşma yapan Vali Gökmen Çiçek, “Çocuklarımız maalesef zehirle karşılaştırılmak isteniyor. Ama onların karşısında aslanlar gibi duran kolluk kuvvetlerimiz var. Gençlerimize tuzak kurmak isteyenlerin tuzaklarını yerle bir edip, onlara devletin demir yumruğunu gösterip, ait oldukları yere hapishaneye, nezarethanelere gönderiyorlar. Ama bunun yanında gençlerimizi sahipsiz bırakmamak adına belediyelerimiz kütüphaneler, sosyal tesisler açıyor. Bizlerde Gençlik Spor İl Müdürlüğümüz ve Büyükşehir Belediyesi Spor A.Ş ile beraber spor okulları açıyoruz. Beni sevindiren nokta 35 ERVA Spor Okulumuzun tamamının bir kurum tarafından sahiplenilmesi. Sürdürülebilirliği açısından bu çok önemli. Bu proje Kayseri’nin kendi içerisinden çıktı ve bütün Türkiye’ye yayılıyor. Buna emek veren STK’larımıza teşekkür ediyorum” dedi.

Gençleri spor salonlarında, sanat okullarında, başarılarla görmek istediklerinin belirten Vali Çiçek, “Bu projeyi o nedenle çok önemsiyorum. Talas Belediye Başkanımız Mustafa Yalçın’a teşekkür ediyorum. Talas’ın her yerinde mücadele veriyor. Özellikle kütüphane projesi tüm Türkiye’ye yayıldı. Erciyes Anadolu Holding CEO’su Alparslan Baki Ertekin’e teşekkür ediyorum. 35 değil inşallah çok kısa zamanda 100’üncü ERVA Spor Okulunun açılışını yapacağız. Boyçelik ERVA Spor Okulu hayırlı olsun” diye konuştu.

Konuşmaların ardından Talas İlçesi’nde Erciyes Anadolu Holding tarafından yaptırılan Boyçelik ERVA Spor Okulu’nun açılışı, Vali Gökmen Çiçek ve protokol üyeleri tarafından yapıldı.

461 kez okundu
GÖNDER
whatsapp WhatsApp ihbar hattı
0 533 639 19 60
×
Birden çok mail adresi varsa mail adreslerini virgül ile ayırınız
Max 200 karakter
Gönder
×