Vali Çiçek talimat verdi, belediyeler yıkıyor!

Vali Çiçek talimat verdi, belediyeler yıkıyor!
Edtör Editör

“Şehrimizde her ne pahasına olursa olsun, uyuşturucu sattırmayacağız” sözüyle kent halkının gönlünde yer edinen Kayseri Valisi Gökmen Çiçek, uyuşturucu ile mücadeleye katkı sunan belediyeleri de tebrik etti.

Konuya ilişkin olarak X sosyal medya hesabından paylaşım yapan Kayseri Valisi Gökmen Çiçek, “İlimizde uyuşturucu ile mücadelede başarılı olmak izin bütün kurumlarımız yoğun bir gayret gösteriyor" dedi.

Uyuşturucu ile mücadele kapsamında metruk binaların yıkımının da önem teşkil ettiğine dikkat çeken Vali Çiçek, “Metruk binaların tespiti ve bir an önce yıkılması amacıyla kurduğumuz komisyon, çalışmalarına devam ediyor. Kayseri’de bütün belediyelerimiz bu konuda bir seferberlik başlattı. Belediyelerimiz, metruk binaların yıkımına hızla devam ediyor. Bu çalışmalarda görev alan tüm ekipleri kutluyorum” ifadelerini kullandı.

TALAS’TA 106 METRUK BİNA YIKILDI

Talas Kaymakamı Yaşar Dönmez de konuya ilişkin olarak bir paylaşım yaparak, “Valimiz Sayın Gökmen Çiçek’in, gençlerimizin kötü alışkanlıklardan korunması için metruk binaların yıkılması talimatıyla ilgili Belediye Başkanımız, Emniyet Müdürümüz ve Jandarma Komutanımızla haftalık toplantımızı yaptık. Son 45 günde Belediyemiz tarafından 106 bina yıkıldı” şeklinde bilgi verdi.

3221 kez okundu
GÖNDER
whatsapp WhatsApp ihbar hattı
0 533 639 19 60
×
Birden çok mail adresi varsa mail adreslerini virgül ile ayırınız
Max 200 karakter
Gönder
×