Yahyalı'da uyuşturucu, Develi'de tarihi eser ele geçirildi

Yahyalı'da uyuşturucu, Develi'de tarihi eser ele geçirildi
Edtör Editör

Kayseri'nin Yahyalı ilçesinde İlçe Jandarma Komutanlığı ve KOM Şube Müdürlüğü ekiplerince gece saatlerinde yapılan kontrollerde, uyuşturucu madde ele geçirildi. 

Kayseri Valiliği'nden yapılan yazılı açıklamada, "Yahyalı İlçe Jandarma Komutanlığı ve KOM Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından yapılan çalışma neticesinde 25 Ocak 2024 günü saat 03.00 sıralarında Yahyalı İlçesinde şüpheli bir araç durdurularak, Adli makamlardan alınan karar ile araç ve şahıslar üzerinde yapılan aramada şüpheli B.Ş.' nin üzerinde sigara kâğıdına sarılı vaziyette içime hazır 4 gram kubar esrar ve aracın yolcu kısmında paspas altında 6 gram Metamfetamin olduğu değerlendirilen madde ele geçirilmiştir. Olayla ilgili olarak Cumhuriyet Savcısı'nın talimatı ile tahkikata başlanılmıştır" ifadeerine yer verildi.

Öte yandan, İl Jandarma Komutanlığı İstihbarat Şube Müdürlüğü ve Develi İlçe ÖJandarma Komutanlığı'nca yapılan istihbari çalışmalar sonucunda, bir kişinin işyerinde 82 adet tarihî eser ele geçirildi. 

Develi İlçesi, Cumhuriyet Caddesi'nde O.Ö isimli bir kişinin çalıştığı işyerinde 25 Ocak 2024 günü saat 13:00 sıralarında yapılan aramada, elinde bulundurduğu geçmiş dönemlere ait olduğu değerlendirilen (75) adet sikke ve (7) adet obje olmak üzere toplam (82) adet malzeme ele geçirildi.

Yetkililer, olaya ilişkin Develi Nöbetçi Cumhuriyet Savcısına bilgi verilerek, adli işlemlere başlandığını kaydettiler.

3470 kez okundu
GÖNDER
whatsapp WhatsApp ihbar hattı
0 533 639 19 60
×
Birden çok mail adresi varsa mail adreslerini virgül ile ayırınız
Max 200 karakter
Gönder
×