İncesu, Kamp Karavan Festivali'ne ev sahipliği yaptı

İncesu, Kamp Karavan Festivali'ne ev sahipliği yaptı
Edtör Editör

Kayseri’de hafta sonu yaklaşık 75 bin kişinin katıldığı festival düzenlendi. İncesu Belediyesi’nin ev sahipliğinde Ulusal Kamp Karavan Derneği, Kayseri Karavancılar Derneği ve Yetimler Gülsün Derneği'nin ortaklaşa düzenlediği İncesu 1’nci Kamp Karavan Festivali, renkli görüntüler oluşturdu.

Kayseri hafta sonu önemli bir festivale ev sahipliği yaptı. İlk kez İncesu Marina kıyısında gerçekleştirilen ve 2 gün süren 1’nci İncesu Kamp Karavan Festivali, Kayseri ve çevre illerde gelen karavancıları ve kampçıları ağırladı. 63 karavan, 55 kamp çadırı ve günü birlik giriş yapanlarla 2 günde yaklaşık 75 bin kişinin ziyaretine uğrayan Kamp Karavan Festivali'ni Kayseri Valisi Gökmen Çiçek de ziyaret etti.

Festival kapsamında Marina kıyısından ilk kez sabah yogası, vantrolog gösterisinin yanı sıra birçok etkinlik yapıldı. 50’ye yakın Yetimler Gülsün Derneği'nin ev sahipliğinde çocuk şenlik alanına getirilerek uçurma uçurdu. Hazırlanan aktivitelerden yararlandı.

Festival hakkında açıklama yapan İncesu Belediye Başkanı Mustafa İlmek, “İncesu Belediyesi olarak, Ulusal Kamp Karavan Derneği, Kayseri Karavancılar Derneği ve Yetimler Gülsün Derneğimizin katkıları ile Kayseri’de ilk kez düzenlenen bir festivale ev sahipliği yaptık. Festivalimize 63 karavan, 55 kamp çadırı ve günü birlik giriş yapanlarla 2 günde yaklaşık 75 bin kişi geldi. Festivalde amacımız, ilçemizi tanıtmak, Zipline Adrenalin merkezimizi göstermek ve ilçemize katma değer oluşturmak idi. Düşüncelerimizin hepsini kıymetli misafirlerimizin desteği ile gerçekleştirdik. Çeşitli bölgelerden festivalimize katılan vatandaşlarımız ihtiyaçlarını İncesu’dan karşıladı. İlçemizin kasabından, fırınından, marketinden alışveriş yapıldı. Herkesin mutlu ve memnun olduğu bir festival hazırladık. 20 günde karar alıp, ortak akılla yaptığımız bu festivale bisiklet kulüpleri, su spor kulüpleri, motosiklet kulüpleri başta olmak üzere herkes katıldı. Festivalin İkincisini yapmak için sabırsızlanıyoruz. Marinamızın bir bölümünü Kamp Karavan için hazır ettik. Yılın her günü Kamp Karavan tutkunlarına hizmet edecektir” dedi.

350 kez okundu
GÖNDER
whatsapp WhatsApp ihbar hattı
0 533 639 19 60
×
Birden çok mail adresi varsa mail adreslerini virgül ile ayırınız
Max 200 karakter
Gönder
×