Kayseri Gazeteciler Cemiyeti'nde ödüller sahiplerini buldu

Kayseri Gazeteciler Cemiyeti'nde ödüller sahiplerini buldu
Edtör Editör

Kayseri Gazeteciler Cemiyeti'nin (KGC) düzenlediği geleneksel ödüllü medya yarışmasının ödül töreni dün akşam gerçekleştirildi. Tören, saat 19.00’da Burak At Çiftliği Kır Bahçesi'nde yapıldı ve geniş bir katılımcı kitlesiyle büyük bir heyecan içinde geçti. Kayseri Valisi Gökmen Çiçek ilçe belediye başkanları, il başkanları, protokol üyeleri ve basın mensuplarının katılımıyla gerçekleşen etkinlik, 2023 yılının en başarılı medya temsilcilerini ödüllendirmek amacıyla düzenlendi.

Tören, saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın ardından başladı. Kayseri Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Metin Kösedağ, açılış konuşmasında, medya sektöründeki başarılı çalışmalarıyla dikkat çeken dereceye giren isimlere içten başarı dileklerinde bulundu. Başkan Kösedağ, gazeteciliğin toplum için önemine vurgu yaparak, bu tür organizasyonların medyanın gelişimine katkı sağladığını belirtti.

Kayseri Valisi Gökmen Çiçek tören konuşmasında yerel basının önemine vurgu yaparak, ‘Birçok sorunun çözümünde ben Vali olarak, Kayseri basının bana nasıl yardımcı olduğunu, nasıl fedakarca yazmaktan ziyade sorunun çözümü için mücadele ettiklerini yazarlarsa da çok ciddi reyting alacaklarını bilmelerine rağmen o yola girmeyip bizi bilgilendirdikleri görüyorum. Böyle dostlarla birlikte olmaktan dolayı, sizler gibi basın mensuplarına sahip olmaktan dolayı gururlu ve mutlu olduğumu söylemek istiyorum’ ifadelerinde bulundu. Kayseri Valisi Gökmen Çiçek, geçtiğimiz haftalarda yaşanan Kayseri Olaylarında basının desteği için ayrıca teşekkürde bulundu.

Meclis programlarının yoğunluğu dolayısıyla programa katılamayan, Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Milliyetçi Hareket Partisi Kayseri Milletvekili İsmail Özdemir, AK Parti Kayseri Milletvekili Murat Cahid Cıngı ve Cumhuriyet Halk Partisi Kayseri Milletvekili Aşkın Genç, tebrik mesajı ilettiler.

Geniş bir katılımın sağlandığı ödül töreninde, 7 farklı kategoride toplam 18 kişi ödül aldı. Ödül törenin başında her zaman basının yanında olan şahin sucukları markasını temsilen şahin sucukları genel müdürü Ersin Erdoğan’a plaket takdim edildi. Her kategoride en iyi performansı sergileyen medya mensuplarına ödülleri, Kayseri Valisi Gökmen Çiçek, Cumhuriyet Halk Partisi Kayseri Milletvekili Feyzullah Keskin, Melikgazi Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu, Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın, Erciyes Üniversitesi Rektörü Fatih Altun, Kayseri Emniyet Müdürü Atanur Aydın, Kayseri Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Hüseyin Beyhan,  Yeniden Refah Partisi İl Başkanı Abdullah Turacı, Yeşilhisar Belediye Başkanı Halit Taşyapan, Kayseri Esnaf ve Sanaatkarlar Odası Başkanı Şeyhi Odakır, Ticaret Odası Yönetim Kurulu Üyesi Hüseyin Mercan, Prof. Dr. Ahmet Fazıl ÖZSOYLU, Mobilyacılar Odası Başkanı Ercan Sarıkaya, Kayseri Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Yalçın, Azerbaycanlılar Derneği Başkanı İsmet Taymuş ve Milliyetçi Hareket Partisi eski İl Başkanı Adnan İncetoprak,  tarafından takdim edildi. Tören, medya camiasının birlik ve beraberliğini pekiştiren keyifli anlarla sona erdi.

2023 ün en iyilerinin listesi ise şu şekilde;

HABER (YAZILI-GÖRSEL)

BİRİNCİ: Sena ELDEŞ Gazete ERÜ

İKİNCİ: Gülşen BÜYÜKÇEKİÇ Kayseri Anadolu Haber

ÜÇÜNCÜ: Samet Aydın SUN Demirören Haber Ajansı

RÖPORTAJ-ARAŞTIRMA-İNCELEME-MAKALE

BİRİNCİ: Enes ÜNLÜ Anadolu Net TV

İKİNCİ: Ertuğrul Atabey OK A Haber

ÜÇÜNCÜ: Tarık Sena KÖSEDAĞ Gazete ERÜ

TV HABER PROGRAMCILIĞI

BİRİNCİ: Elif Betül GÖZEY Kent Türk TV

İKİNCİ: Tolgay YILMAZ TV 1

ÜÇÜNCÜ: Ödüle layık eser bulunamamıştır

SPOR HABERİ (YAZILI-GÖRSEL)

BİRİNCİ: Özge Zeynep ARIK Demirören Haber Ajansı

İKİNCİ: Amine ASLAN Gazete Erü

ÜÇÜNCÜ: Metin DEĞİRMENCİ Demirören Haber Ajansı

FOTOĞRAF

BİRİNCİ: Ödüle layık eser bulunamamıştır.

MANSİYON: Olcay DÜZGÜN Demirören Haber Ajansı

SAYFA DÜZENİ (MİZANPAJ)

BİRİNCİ: Fatma URAL Kayseri Gazetesi

İKİNCİ: Sümeyye MURAT Kayseri Anadolu Haber

ÜÇÜNCÜ: Hatice KAHRAMAN Kayseri Anadolu Haber

RADYO PROGRAMCILIĞI

BİRİNCİ: Betül MERT Enderun FM

İKİNCİ: Mehmet GENÇSOY Radyo Türkiyem

ÜÇÜNCÜ: Kadir AĞIR Enderun FM

128 kez okundu
GÖNDER
whatsapp WhatsApp ihbar hattı
0 533 639 19 60
×
Birden çok mail adresi varsa mail adreslerini virgül ile ayırınız
Max 200 karakter
Gönder
×